Hva Så!? med Christian Fuhlendorff - ft. by Bjørk Studio


Den 21. august var jeg så heldig at få lov at gå en tur med Christian Fuhlendorff som gæst i hans super fede og anerkendte podcast ''Hva så!?''. Jeg har været lytter af podcasten længe før deltagelsen, og finder den ekstremt oplysende og underholdende. Der er noget helt specielt over at komme bag kulissen på de folk, han går med, og lære dem og deres historier at kende. Dette er naturligvis ingen reklame, men blot en kæmpe opfordring til jer alle. Gør jer selv den tjeneste at lytte til ''Hva så!?''. Den er både sjov, lærerig, ærlig, ægte og meget mere. Jeg mødtes med Christian ved lagkagehuset på Amager Strand og så gik snakken ellers. Jeg må sige, at han er et af de mest behagelige og interessante mennesker, jeg nogen sinde har mødt. Han har en visdom og en ro over sig, som er beundringsværdig - og ja, så er han åbenlyst humoristisk. Jeg vil ikke nævne for meget om, hvad vi snakker om i podcasten. Det skal I høre for jer selv. Alt jeg vil sige er, at jeg håber I vil få noget ud af den, og at det kan hjælpe nogle af jer, til også at åbne om omkring velvære og mental sundhed. I kan lytte til podcasten her: https://open.spotify.com/episode/4BT4bOYRUJAB9FOgiCJrgE?si=VViGfi2zQSavBt57qRHyDg

127 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle