Der ER et liv på den anden side

Jeg føler, at det er en evighed siden, jeg har tjekket ind med jer via bloggen. Sidste blogopslag skrev jeg i maj måned, og der er sket så meget siden da. I maj måned gik jeg fuldtid som selvstændig kunster - og jeg ELSKER det. Hvis I følger med på instagram @bybjorkstudio har I nok set, at jeg har fået eget galleri, hvilket er en kæmpe ting. Gallerilokalet blev tildelt mig og min kollega, Kunstner Gert Jørgensen, i slidt tilstand der bar præg i 70'er stilen. Vi skulle renovere hele lokalet, og på trods af at det var et kæmpe arbejde, var det også en drøm, der gik i opfyldelse. Vi knoklede for at få malet de orange, grønne og gule vægge hvide og fik lagt et nyt gulv. Jeg sætter et par billeder ind her, så I kan se forskellen. I oktober måned kunne vi holde den officielle galleriåbning. Det var så bekræftende at se det stå færdigt.


Derudover er min kundebase vokset med over 400% og jeg får rigtig mange invitationer fra kuratorer i blandt andet Paris, Milano og Madrid, der ønsker min deltagelse i deres kunstmesser. Det er et kæmpe skulderklap, og jeg er så evig taknemmelig. Som I måske har hørt, skulle jeg også udstille til EXPO2020 Dubai til marts. Standen er købt og betalt, men jeg har valgt at aflyse min deltagelse. Det kommer der en masse information om senere, som jeg tror bliver rigtig spændende :) Som sagt vokser min virksomhed dag for dag, og jeg har derfor også en hjemmeside på engelsk nu. Siden er dog ikke identisk med min danske side overhovedet. Jeg har fx. ikke delt min personlige historie via blogindlæg, som jeg har med jer. I stedet kan man finde en lille historie om nogle af malerierne, jeg har skabt. Så har du allerede købt et af mine malerier, eller har du set dig varm på et, så tjek min hjemmeside www.bybjorkstudio.com og tryk på ''art works''. Så kan du læse om tankerne bag værket og hvordan det blev til. Psykisk har jeg aldrig haft det bedre - og I ved, at jeg er ærlig. Jeg havde aldrig turde håbe på, at jeg ville nå hertil, hvor jeg er nu mentalt. Det betyder naturligvis ikke, at jeg ikke stadig har øjeblikke, hvor jeg kan mærke at angsten prøver at styre mig, men jeg føler, at jeg har fundet fred. Mit selvværd er tilbagevendt stærkere end nogensinde, og jeg er nået til et punkt, hvor jeg ikke længere pr automatik forventer had. Faktisk oplever jeg oftere, at jeg er kommet hjem efter et socialt arrangement, og det går op for mig, at jeg faktisk har ægte hygget mig og været til stede og ikke været påvirket af destruktive tanker eller skulle deale med moralske tømmermænd (trods 0% alkohol) efterfølgende. Jeg har taget mig selv i at tænke ''Guuud, jeg har slet ikke været i deres hovedet i dag. Jeg har bare hygget mig'' - en virkelig uvant situation for mig. Jeg kan ikke beskrive for lettende det er. Bare at være mig, og ikke være skygge-hjernen hos alle i selskabet. Jeg er helt med på, at tilbagefald er almindelige og nogen gange umulige at undgå, men det skræmmer mig ikke længere. Jeg ved, hvem jeg er. Jeg ved, hvad jeg står for. Jeg ved, hvordan jeg håndterer modgang. Hvis I har lyst til at hilse på mig og min kunst, er I altid velkomne i mit galleri i Høje Taastrup. Send mig en besked, og så aftaler vi en tid. Alternativt kan I besøge Art Nordics kæmpe kunstmesse i Lokomotivværkstedet i Sydhavnen d. 26-28 november. Her vil jeg udstille en sjat af mine værker, som desuden også kan købes på stedet. Så kom endelig forbi stand 164 til en hyggelig snak. I kan læse om eventet her: www.https://art-nordic.dk/ Tak for jeres støtte og fordi I læste med.

82 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle